Kontakta oss på: 0490-129 17 eller talab@talab-ttl.se

Om oss

Ett av Västerviks mera framgångsrika specialistföretag är anonymt för många. Det är ett av kommunens mera framgångsrika och har bra affärsutveckling, lönsamhet och en metodisk kompetensutveckling för egna medarbetare.

Talab, Tandtekniska laboratoriet i Västervik, jobbar mot tandläkare i hela Sverige. Det ställer krav på hög teknisk och kreativ skicklighet samt å leveranssäkerhet.

  • Våra kunder är tandläkare i hela Sverige. Gör vi ett bra jobb bygger vi förtroende, vi får fler jobb och kan växa, säger Claes Cederquist, vd i bolaget som har 7 anställda och en stabil, växande omsättning.

Tillväxten sker inte över en natt och man kan inte annonsera sig till nya affärer. Istället genereras jobb via referenser från en tandläkare till en annan. Det kräver tålamod och entreprenöriellt omdöme.

Talab är idag ett väletablerat, modernt fullservicelaboratorium. Företaget gör implantat, MK-, zirkonia- och E-max-kronor, bettskenor, tandskydd, proteser och en rad andra tandtekniska specialarbeten till tandläkares patienter.

  • Jobben skickas till oss per post eller digitalt och vi levererar sedan till kunden, säger Claes Cederquist.

Kontakt oss för fri konsultation!